youngtalents

Bij YoungResultants geven wij talenten de kans om te ontwikkelen en groeien. Wij geloven dat een zinvolle invulling van een bijbaan daar absoluut aan bijdraagt. Jonge talenten worden zich op deze manier bewust van hun kwaliteiten en toegevoegde waarde.

Onder de naam YoungTalents begeleiden wij onze jongste generatie werkenden. En wij begeleiden ze niet alleen, maar zijn ook hun mentoren die hen helpen ontwikkelen en groeien. Dit doen wij onder andere door het organiseren van Masterminds, waarbij de focus ligt op het ontwikkelen van persoonlijke en zakelijke vaardigheden. Zo stomen wij hen klaar om écht een bijdrage te kunnen leveren aan jouw bedrijf en jouw ambitie.

Als jonge, talentvolle vaartmaker zetten we je bij verschillende opdrachtgevers waar je opdrachten doet die in lijn liggen met je opleiding en/of interesses. Doordat je op projectbasis werkt, kom je in aanraking met verschillende bedrijven, opdrachten en mensen. Je bouwt dus ook nog eens een interessant en belangrijk netwerk op.

Generatiemanagement

Harry Zandbergen

Ben je benieuwd, naar dat jonge talent?

Dan help ik je graag. Of je nou een talent zoekt, of bent.

06 53 11 65 98
h.zandbergen@youngresultants.nl

YoungCompanies

youngcompanies

YoungParticipations

youngparticipations

YoungAcademy

youngacademy