youngtalents

Op dit moment bevinden zich vier soorten generaties, met ieder zijn eigen specifieke kenmerken, kwaliteiten en expertise, op de werkvloer. 

Wij begeleiden de jongste generatie werkenden. Met hun frisse en onbevangen houding brengen zij binnen jouw organisatie vaart in verandering en nieuwe inzichten. Wij identificeren de verschillende generaties binnen uw organisatie en laten hen samenwerken en excelleren.

Bij YoungResultants willen wij talenten de kans geven om hun vaardigheden te ontwikkelen en om te komen tot een zinvolle invulling van hun bijbaan, waardoor zij zich bewust worden van hun kwaliteiten en zij voor het bedrijfsleven een toegevoegde waarde zijn.

Als talent bij YoungResultants zetten we je in bij verschillende opdrachtgevers verschillende opdrachten die in lijn liggen met jouw opleiding en/of interesses. Doordat je op projectbasis werkt kom je in aanraking met veel verschillende bedrijven en dat zorgt voor variatie in je werk en een interessant netwerk voor de toekomst.

Ben jij opzoek naar een talent die het net even anders doet en durf jij te investeren voor resultaat met behulp van een professionals van de toekomst?

Generatiemanagement
×

Beste bezoeker,

Stel ons een vraag via onze WhatsApp chat of stuur een e-mail naar info@youngresultants.nl!

× Kunnen wij je helpen?