Young Sales Company

Wil jij meer omzet draaien, bijvoorbeeld door meer nieuwe klanten en meer verkoop uit bestaande klanten te halen? Wij helpen je!

Ondernemers barsten vaak van de (inhoudelijke) kennis, vaardigheden en ideeën. Naast je corebusiness moet je binnen de organisatie nog een hoop andere zaken regelen zoals financiën en personeelszaken. Goede marketing & sales is natuurlijk ook onmisbaar om de juiste doelgroep te bereiken en voldoende omzet te genereren. Je bent niet altijd in de mogelijkheid om hier (de juiste) medewerkers voor aan te nemen. Bijvoorbeeld omdat het onvoldoende werk is voor een volledige baan of omdat je behoefte hebt aan flexibiliteit. En zelf heb je je handen waarschijnlijk al vol met het runnen van de zaak.

Met Young Sales Company ondersteunen we MKB-familiebedrijven in hun verkoopactiviteiten zodat zij zich kunnen richten op datgene waar zij energie van krijgen en goed in zijn. We bieden een tijdelijke en schaalbare verkoopdienst aan die past bij jouw behoefte. We zijn flexibel en leveren maatwerk. 

Misschien wil je wel met iemand sparren om je strategische visie voor de komende jaren goed te doorgronden of heb je tijdelijk wat ondersteuning nodig om je verkoopactiviteiten een boost te geven. We kunnen bijvoorbeeld ook talenten inzetten om meer capaciteit te creëren op een betaalbare manier. Wij denken hierin graag met je mee. Of het nu gaat om het opstarten van activiteiten, een afgebakend project, tijdelijke extra handen of langdurige ondersteuning: wij zijn er voor je zolang als jij dat wilt, en niet langer.

Wij bieden het complete plaatje

Van acquisitie voor nieuwe klanten tot het maken van een salesstrategie. Samen met jouw belangrijkste stakeholders gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat de cijfers steeds beter worden.

En wij maken het ook af!

Veel adviesbureau's stoppen bij het achterlaten van een adviesrapport. Wij gaan verder. We vertalen de plannen naar de werkvloer en voeren de plannen samen met je uit. Want doen is het nieuwe denken!

Het is een bewezen concept

Naast de ondersteuning van een Senior Resultants, kunnen we ook talenten inzetten voor jouw uitdagingen. Uiteraard onder begeleiding van ervaren verbeteraars. Binnen YoungResultants hebben we al verschillende organisaties verder geholpen met deze combinatie.

Frank

Frank Bakker

Kan jouw organisatie een sales boost gebruiken?

Dan denk ik graag met je mee!
Bel me en neem mij mee in jouw verhaal, zodat we samen kunnen kijken wat er allemaal mogelijk is.

06 16 34 10 16
f.bakker@youngresultants.nl

×

Beste bezoeker,

Stel ons een vraag via onze WhatsApp chat of stuur een e-mail naar info@youngresultants.nl!

× Kunnen wij je helpen?