youngcompanies

Jouw start-up

Elke dag ontstaan er nieuwe ideeën en innovatieve concepten die de potentie hebben om onze wereld beter te maken. Heb jij zo’n idee of innovatie en heb je een sparringpartner nodig, die je verder op weg kan helpen? Met hulp van de expertise en het netwerk van onze ervaren organisatieadviseurs kunnen wij helpen met het in de steigers zetten van jouw idee naar een echte onderneming.

Van start-up naar scale-up

Je wilt je bedrijf naar de volgende fase brengen, maar dat klinkt een stuk eenvoudiger dan het is. Hoe bereik je de stap van startup naar scale-up? Doorgroeien naar een volgende fase is voor iedere ondernemer mogelijk. Toch lukt het maar weinig bedrijven. Opschalen is als een huis bouwen: het lukt niet als de basis, de fundamenten niet degelijk zijn. Zorg dat je je businessmodel en je waardenpropositie op orde hebt, voor je denkt aan doorgroeien, en neem je tijd.  Onze ervaren organisatie adviseurs kunnen je helpen bij het proces om van start-up naar scale-up door te groeien.

Hulp bij financiering

Liquiditeit is de zuurstof voor groeiende bedrijven. Elke stap die organisaties zetten om te groeien vraagt om meer liquide middelen. Wij kunnen helpen bij de financiering, maar ook bij het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen zodat de cashflow verbeterd en daardoor investeringen mogelijk worden gemaakt.

×

Beste bezoeker,

Stel ons een vraag via onze WhatsApp chat of stuur een e-mail naar info@youngresultants.nl!

× Kunnen wij je helpen?