youngacademy

Een leven lang leren, omdat de ontwikkelingen en veranderingen steeds sneller gaan. Hoe blijf je als ondernemer, directeur of manager up to date met betrekking tot onderwerpen als robotisering, duurzaam ondernemen, automatisering, big data, werkgeverschap, crm, etc.

In de collegebanken van YoungAcademy werken wij aan de groei en ontwikkeling van onze (potentiële) opdrachtgevers en talenten. Met behulp van presentaties en/of lezingen zorgen wij dat we vakinhoudelijk vitaal blijven en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Als ondernemer, directeur of manager blijf je door het bijwonen van onze sessies niet alleen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, maar kom je ook in contact en maak je verbinding met de jongste generatie op de arbeidsmarkt.

Onze talenten komen veel uitdagingen tegen zodra zij de arbeidsmarkt betreden. Hoe gaan zij om met deze uitdagingen en hoe vinden zij aansluiting bij collega’s uit andere generaties en met andere wensen en behoeften. In de collegebanken van YoungAcademy stomen wij talenten klaar door middel van sessies met betrekking tot het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap.

Harry Zandbergen

Meer weten over een leven lang leren?

Dan denk ik graag met je mee. Neem gerust contact op om te kijken hoe we jou het beste kunnen helpen.

06 53 11 65 98
h.zandbergen@youngresultants.nl

Evenementen

In de collegebanken van YoungResultants werken wij samen aan de persoonlijke ontwikkeling van talenten en opdrachtgevers. Met behulp van masterclasses over verschillende actuele onderwerpen door interessante sprekers zorgen wij dat talenten en opdrachtgevers kunnen excelleren.

We houden een kleine coronapauze. Zodra het weer toegestaan is om evenementen te organiseren, dan gaan we weer aan de slag. 

Wil je graag voor de tijd beginnen? Neem dan contact op om te kijken wat we kunnen regelen.

YoungResultants

YoungTalents

YoungCompanies

youngcompanies

YoungParticipations

youngparticipations