youngacademy

Een leven lang leren omdat de ontwikkelingen om ons heen steeds sneller gaan. Hoe blijft uw organisatie in conditie? In de collegebanken van YoungAcademy werken wij aan de persoonlijke ontwikkeling van onze opdrachtgevers en talenten. Met behulp van presentaties en/of lezingen zorgen wij dat we vakinhoudelijk vitaal blijven en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Trendwatching, de inzet van robotica, het gebruik van bigdata! Wat betekent de energietransitie of de doelstellingen van een circulaire economie voor uw organisatie? Welke organisatietools kan je daarvoor inzetten; leiderschapsontwikkeling, peoplemanagement, agile werken, leanmanagement of de dailyscrum.

Voor onze talenten staan er een veel uitdagingen voor de deur zodra zij de arbeidsmarkt gaan betreden. Met de frisse en onbevangen houding van een starter wordt er veel hooi op de vork genomen. Hoe gaan zij aansluiting vinden bij de voorliggende generaties en hoe brengen zij hun gewenste veranderingen. In de collegebanken van YoungAcademy stomen wij de starters klaar voor de verantwoordelijkheden die hen te wachten staan.

Als ondernemer, directeur of manager op de hoogte zijn van de laatste management en organisatie ontwikkelingen, technologieën en trends op de arbeidsmarkt. Daarbij in contact komen en de verbinding maken met de jongste generatie op de arbeidsmarkt.

Investeren in de toekomst, persoonlijke- en/of talentontwikkeling?

evenementen

#hetnieuwewerkgeverschap

3 februari 2020 - inloop 19:30
Wij nodigen u uit om de aankomende kennisbijeenkomst over #hetnieuwewerkgeverschap bij te wonen. Tijden veranderen en we zitten middenin een transitie naar een nieuwe tijd. Deze overgang is in veel bedrijven steeds zicht- en merkbaarder. Een snel veranderende wereld met vier of vijf generaties medewerkers in één bedrijf en technologische en sociale ontwikkelingen vragen om een update van het werkgeverschap in veel mkb bedrijven.

"omgaan met jong en oud"

4 november 2019 - inloop 19:30
Wij nodigen u uit om de aankomende kennisbijeenkomst over generatiemanagement bij te wonen. Het omgaan met generatieverschillen is tegenwoordig voor veel organisaties een belangrijk maar lastig vraagstuk. Zo lijken de verschillen tussen jong en oud groter dan ooit en vinden organisaties het lastig om Millennials te binden en boeien.

Meer aanstaande

In de collegebanken van YoungResultants werken wij samen aan de persoonlijke ontwikkeling van talenten en opdrachtgevers. Met behulp van masterclasses over verschillende actuele onderwerpen door interessante sprekers zorgen wij dat talenten en opdrachtgevers kunnen excelleren.
.