youngacademy

Een leven lang leren omdat de ontwikkelingen om ons heen steeds sneller gaan. Hoe blijft uw organisatie in conditie? In de collegebanken van YoungAcademy werken wij aan de persoonlijke ontwikkeling van onze opdrachtgevers en talenten. Met behulp van presentaties en/of lezingen zorgen wij dat we vakinhoudelijk vitaal blijven en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Trendwatching, de inzet van robotica, het gebruik van bigdata! Wat betekent de energietransitie of de doelstellingen van een circulaire economie voor uw organisatie? Welke organisatietools kan je daarvoor inzetten; leiderschapsontwikkeling, peoplemanagement, agile werken, leanmanagement of de dailyscrum.

Voor onze talenten staan er een veel uitdagingen voor de deur zodra zij de arbeidsmarkt gaan betreden. Met de frisse en onbevangen houding van een starter wordt er veel hooi op de vork genomen. Hoe gaan zij aansluiting vinden bij de voorliggende generaties en hoe brengen zij hun gewenste veranderingen. In de collegebanken van YoungAcademy stomen wij de starters klaar voor de verantwoordelijkheden die hen te wachten staan.

Als ondernemer, directeur of manager op de hoogte zijn van de laatste management en organisatie ontwikkelingen, technologieën en trends op de arbeidsmarkt. Daarbij in contact komen en de verbinding maken met de jongste generatie op de arbeidsmarkt.

Investeren in de toekomst, persoonlijke- en/of talentontwikkeling?

evenementen

Meer aanstaande

In de collegebanken van YoungResultants werken wij samen aan de persoonlijke ontwikkeling van talenten en opdrachtgevers. Met behulp van masterclasses over verschillende actuele onderwerpen door interessante sprekers zorgen wij dat talenten en opdrachtgevers kunnen excelleren.
.

×

Beste bezoeker,

Stel ons een vraag via onze WhatsApp chat of stuur een e-mail naar info@youngresultants.nl!

× Kunnen wij je helpen?