Vanuit YoungResultants faciliteren we verschillende diensten. Wij geven advies en voeren uit. Wij helpen ontwikkelen en groeien. Wij stimuleren, inspireren en faciliteren.

Soms heb je als ondernemer, directeur of manager net even wat extra energie nodig om vooruit te komen. Onze energieke talenten helpen je daarbij. De frisse blik en onbevangen houding van deze talenten in combinatie met de ervaring van onze Resultants zorgt ervoor dat wij creatieve verbeterings-, veranderings- en vernieuwingsoplossingen kunnen bedenken en uitvoeren.

Onze ‘energiebrengers’ zijn hoogopgeleide jonge talenten en handelen volgens ‘Doen is het nieuwe denken’. Zij willen graag ontwikkelen, groeien, verbeteren, veranderen, verder professionaliseren en vernieuwen.

Youngtalents

Wij zetten hbo- en wo-talenten in voor de uitvoering van opdrachten, plannen, projecten en vraagstukken van onze klanten. Wij begeleiden hen en helpen onze talenten groeien en ontwikkelen. Dus kun je een hbo- of wo-talent gebruiken of ben je een talent en op zoek naar een toffe opdracht?

youngcompanies

Elke dag ontstaan er nieuwe ideeën en innovatieve concepten die de potentie hebben om de wereld een stukje mooier en beter te maken. Heb jij zo’n idee of concept? Als sparringpartner en met ons netwerk helpen wij je graag met het opzetten van je startup

youngacademy

Als ondernemer, directeur of manager op de hoogte zijn en blijven van de laatste management- en organisatieonwikkelingen, technologieën en trends op de (arbeids)markt? Wij organiseren regelmatig een YoungAcademy. We wisselen niet alleen kennis uit, ook maak je kennis met een aantal van onze talenten.

youngparticipations

Je bent ondernemer en hebt behoefte aan extra kennis en kunde in jouw bedrijf? Wij combineren onze ervaring, vakmanschap en netwerk met jouw kennis van je klant, branche en dienstverlening. Ook dat is voor ons Samen Ondernemend.

×

Beste bezoeker,

Stel ons een vraag via onze WhatsApp chat of stuur een e-mail naar info@youngresultants.nl!

× Kunnen wij je helpen?