zo ondernemen wij samen

Vanuit YoungResultants faciliteren we verschillende diensten. Wij geven advies en voeren uit. Wij helpen ontwikkelen en groeien. Wij stimuleren, inspireren en faciliteren.

Soms heb je als ondernemer, directeur of manager net even wat extra energie nodig om vooruit te komen. Onze energieke talenten helpen je daarbij. De frisse blik en onbevangen houding van deze talenten in combinatie met de ervaring van onze Resultants zorgt ervoor dat wij creatieve verbeterings-, veranderings- en vernieuwingsoplossingen kunnen bedenken en uitvoeren.

Onze ‘energiebrengers’ zijn hoogopgeleide jonge talenten en handelen volgens ‘Doen is het nieuwe denken’. Zij willen graag ontwikkelen, groeien, verbeteren, veranderen, verder professionaliseren en vernieuwen.

YoungResultants

YoungTalents

Onder begeleiding van een Senior Resultant zetten wij HBO en WO talenten in bij de uitvoering van projecten. Door ervaring te combineren met een frisse blik, bedenken we creatieve oplossingen.

YoungAcademy

youngacademy

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends? Met behulp van trainingen en workshops over actuele onderwerpen wisselen we kennis uit en verbreed je je netwerk.

YoungCompanies

Youngcompanies

Elke dag ontstaan nieuwe ideeën en innovatieve concepten die de wereld een stukje mooier en beter kunnen maken. Heb jij zo’n idee of concept? Dan helpen we je graag met het opzetten van je start-up!

YoungParticipations

youngparticipations

Heb je behoefte aan extra kennis en kunde in jouw bedrijf? Wij nemen deel in jouw onderneming en brengen kennis en kunde in om succesvoller te zijn. Samen creëren en benutten we nieuwe kansen.