Wij zijn YoungResultants

Wij zijn een netwerk van ervaren Resultants en jonge hbo- en wo-talenten. Wij helpen (mkb-)bedrijven en talenten gezamenlijk bij groei en ontwikkeling. Wij ontwikkelen, wij voeren uit, wij leveren resultaat. Verbeteren, veranderen, vernieuwen en verder professionaliseren van jouw bedrijf(svoering) is waar wij blij van worden. Onze waarden zijn voor ons leidend: proactief, samenwerken, leren, ondernemen en doen! Dat is wat je ervaart als je met ons samenwerkt. Wij noemen dat SAMEN ONDERNEMEND.

Waarom we ervoor kiezen om hbo- en wo-talenten in te zetten voor de uitvoering van onze opdrachten? Dat is heel simpel: omdat we blij van hen worden. Van de frisse blik, onbevangen houding en energie die zij meebrengen. Ervaring * talent = resultaat. Daar geloven wij in!

Dit maakt ons anders!

  • Om echt resultaat te boeken, voeren we ons advies uit. Daarvoor zetten wij jonge hbo- en wo-talenten in onder begeleiding van ervaren Resultants, die eindverantwoordelijk zijn en blijven;
  • Je krijgt geen rapport, want wij weten uit ervaring dat die in een lade verdwijnt;
  • Wij dragen op onze eigen manier bij aan de maatschappij door de potentie van iedere klant, ieder talent en iedere partner te benutten;
  • Als we klaar zijn, gaan we weer, maar blijven voor je klaar staan. Dat is voor ons samen ondernemend.

 

 

Wij ontwikkelen

Wij inspireren en helpen ondernemers, directies en managers bij het ontwikkelen van hun organisatie, teams en mensen.

Wij voeren uit

Door de inzet van talenten en ervaren Resultants groeit en ontwikkelt jouw organisatie. Wij steken samen onze handen uit de mouwen.

Wij leveren resultaat

Wij brengen structuur aan in je bedrijf(svoering) en pakken de projecten op waar je zelf geen tijd of expertise voor in huis hebt.