Geen opdracht is ons te gek. Als je kopje onder dreigt te gaan, een faillissement zich aandient. Gedoe in je (familie)bedrijf hebt. Of dat je van een 8 naar een 10 wilt en ‘gewoon’ de beste wilt zijn en blijven.

Als ondernemer, directeur of manager ben je iedere dag druk bezig met je taken en verantwoordelijkheden. Hierbij zet je stappen waar je trots op bent. Toch heb je het gevoel dat er meer uit je bedrijf, het team, de individuele medewerker of jezelf te halen valt. Het lijkt alsof er onvoldoende snelheid is om te veranderen, verbeteren, vernieuwen of verder professionaliseren. Het moeite heeft om de veranderende wereld om ons heen bij te houden.

Wij helpen jou met het verbeteren, veranderen, vernieuwen en verder professionaliseren van je bedrijf(svoering). Doordat wij een netwerkorganisatie zijn, hebben wij kennis en ervaring in huis op veel verschillende gebieden in verschillende branches, zoals inkoop, verkoop, management, IT, HRM, logistiek, productie, engineering, marketing en communicatie.

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Erik Snellaars

Dan hoor ik graag van je

Heb je een concrete vraag of wil je even sparren? Neem dan gerust contact met mij op.

 

06 22 41 85 74
e.snellaars@youngresultants.nl

Door de inzet van talenten en ervaren resultants groeit en ontwikkelt jouw organisatie. Wij steken samen onze handen uit de mouwen.

Structuur in je bedrijf(svoering) is het resultaat van onze aanpak. Zodra de klus geklaard is, gaan we er vandoor.  Maar blijven we voor je klaarstaan, zodat je altijd een sparringpartner hebt.

×

Beste bezoeker,

Stel ons een vraag via onze WhatsApp chat of stuur een e-mail naar info@youngresultants.nl!

× Kunnen wij je helpen?