Software engineer (fulltime)

De functie

De functie van software engineer is een technisch uitdagende functie met zeer veel afwisselende automatiseringsprojecten. Op de afdeling Engineering Motion Control & Robotics ben je verantwoordelijk voor het engineeren van besturingssoftware voor de CodeSys gebaseerde motion control en robotsystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe software, maar ook het aanpassen van al bestaande of eerder ontwikkelde software behoort tot de werkzaamheden. De werkzaamheden in Haarlem als op locatie voor bijvoorbeeld ondersteuning of inbedrijfname. Je maakt deel uit van een klein en professioneel team van technisch specialisten, met een grote eigen verantwoordelijkheid voor de uitvoering van projecten. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in nauw overleg met de klant en de sales engineers van de klant. 

de opleiding

Je hebt een voltooide opleiding minimaal HBO niveau in één van de studierichtingen: Industriële Automatisering / Mechatronica / Elektrotechniek, met daarnaast enige jaren ervaring als software engineer met hogere PLC programmeertalen, object georiënteerd programmeren en/of PLC talen gebaseerd op IEC 61131-3 (SFC en ST), bij voorkeur CoDeSys.

 Ervaring met diverse besturingssystemen (Siemens, Allen Bradley etc. of industriële robotbesturingssystemen) is een pré en je bent bereid tot het aanleren van technische vaardigheden op het gebied van motion control en robotics.

Onze klant zoekt iemand met een technische en commerciële instelling en de vaardigheid om op conceptueel niveau met een machinebouwer te communiceren, die beschikt over een zelfstandige proactieve werkhouding. Een goede beheersing van de Engelse taal is een vereiste; Beheersing van het Duits is een pré. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen Nederland en soms in het buitenland. 

Voordelen

  • Dynamische werkomgeving
  • Meedraaien in ontwerpteam
  • Van flex naar vast contract
×

Beste bezoeker,

Stel ons een vraag via onze WhatsApp chat of stuur een e-mail naar info@youngresultants.nl!

× Kunnen wij je helpen?