YoungAcademy: #hetnieuwewerkgeverschap

3 februari 2020 – 19:30 inloop – €25 ex btw  – Inschrijven verplicht 

Een leven lang leren omdat de ontwikkelingen om ons heen steeds sneller gaan. Hoe blijft uw organisatie in conditie? In de collegebanken van YoungAcademy werken wij aan de persoonlijke ontwikkeling van onze opdrachtgevers, relaties en talenten. Met behulp van presentaties en lezingen zorgen wij dat u vakinhoudelijk vitaal blijft en op de hoogte bent van de laatste trends.

Wij nodigen u uit om de aankomende kennisbijeenkomst over #hetnieuwewerkegeverschap bij te wonen. Tijden veranderen en we zitten middenin een transitie naar een nieuwe tijd. Deze overgang is in veel bedrijven steeds zicht- en merkbaarder. Een snel veranderende wereld met vier of vijf generaties medewerkers in één bedrijf en technologische en sociale ontwikkelingen vragen om een update van het werkgeverschap in veel mkb bedrijven. YoungResultants helpt mkb bedrijven graag om samen met u dit vraagstuk aan te pakken. Hierbij zal Romy Nijkamp, expert op het gebied van werkgeverschap, haar kennis over dit onderwerp met u delen in een interactieve kennisbijeenkomst.

Wat u leert:
          Hoe de relatie met werknemers te verbeteren
          Wat het belang van gemeenschappelijke waarden is voor een bedrijf en de cultuur
          Welk gedrag door werknemers wordt gewaardeerd
          Theorie over de 7 factoren van aantrekkelijk werkgeverschap
          Praktische handvatten om meteen aan de slag te gaan

Wij verwelkomen u graag op maandagavond 3 februari 2020 in het C-Gebouw van Inholland Alkmaar, Bergerweg 200 te Alkmaar. U bent vanaf 19.30 uur welkom en om 20.00 uur gaan we beginnen. De kennisbijeenkomst duurt tot 21:30 uur daarna is er tot 22:30 uur gelegenheid om te netwerken. Parkeren is gratis. De toegangsprijs bedraagt €25 euro excl. BTW. Te voldoen via een factuur of Tikkie.

Inschrijven kunt u doen door op onderstaande link te klikken en het formulier in te vullen. Dit is binnen een minuut gedaan en er wordt vertrouwelijk met uw gegevens omgegaan! Klik hier om u in te schrijven.

Mocht u nog vragen hebben dan verzoeken wij u om contact op te nemen met Berry Moolenaar op 06 39 27 42 00 of te mailen naar berry@youngresultants.nl.

**Uw gegevens worden veilig opgeslagen en er wordt zorgvuldig mee omgegaan. De door u opgegeven gegevens worden uitsluitend gebruikt voor doeleinde m.b.t. de YoungAcademy”.**

×

Beste bezoeker,

Stel ons een vraag via onze WhatsApp chat of stuur een e-mail naar info@youngresultants.nl!

× Kunnen wij je helpen?