YoungAcademy: "Omgaan met jong en oud"

4 november 2019 – 19:30 inloop – €20 ex btw  – Inschrijven verplicht

Een leven lang leren omdat de ontwikkelingen om ons heen steeds sneller gaan. Hoe blijft uw organisatie in conditie? In de collegebanken van YoungAcademy werken wij aan de persoonlijke ontwikkeling van onze opdrachtgevers, relaties en talenten. Met behulp van presentaties en lezingen zorgen wij dat u vakinhoudelijk vitaal blijft en op de hoogte bent van de laatste trends. 

Het omgaan met generatieverschillen is tegenwoordig voor veel organisaties een belangrijk maar lastig vraagstuk. Zo lijken de verschillen tussen jong en oud groter dan ooit en vinden organisaties het lastig om Millennials te binden en boeien. YoungResultants helpt organisaties graag om samen met u dit vraagstuk aan te pakken. Youngtalent Bart Hessing, expert op het gebied van generaties en Millennials, deelde zijn kennis over dit onderwerp met de deelnemers in een interactieve kennisbijeenkomst.

Wat de deelnemers leerde:
  • Wat generaties zijn en hoe komt het dat ze verschillen
  • De kenmerken van de verschillende generaties
  • Hoe u als organisatie generatiediversiteit kan benutten
  • Hoe u Millennials bindt en boeit
  • Hoe u als organisatie een aantrekkelijke werkgever blijft voor alle generaties
  • Praktische handvatten om meteen aan de slag te gaan
Mocht u nog vragen hebben dan verzoeken wij u om contact op te nemen met Berry Moolenaar op 06 39 27 42 00 of te mailen naar berry@youngresultants.nl.

Door het formulier hieronder in te vullen kunt u de presentatie van de YoungAcademy “Omgaan met jong en oud” aanvragen. U zult per mail deze presentatie ontvangen.


Houd maandagavond 3 februari 2020 alvast vrij in uw agenda. Romy Nijkamp zal zich tijdens deze editie van de YoungAcademy meenemen in de wereld van het nieuwe werkgeverschap met als thema “Ondernemen met personeel kan wél leuk zijn”. 

Vul uw gegevens in en ontvang de presentatie via mail

×

Beste bezoeker,

Stel ons een vraag via onze WhatsApp chat of stuur een e-mail naar info@youngresultants.nl!

× Kunnen wij je helpen?