over ons

wAT dOET YOUNGRESULTANTS?

YOungresultants helpt mkB-bedrijven bij het verder ontwikkelen van hun bedrijfsvoering.

Wij willen de projecten die op de SPREEKWOORDELIJKE vensterbank blijven liggen met veel plezier voor je oppakken en uitvoeren. deze projecten kunnen bijvoorbeeld de social media, de marketing, de ict, de inkoop, de logistiek etc zijn. 

YOUNGRESULTANTS werkt samen met hbo- en wo talenten om met een frisse blik met de knelpunten, AMBITIES en groeimogelijkheden van jouw bedrijf aan de slag te gaan en snel resultaat te realiseren. 

WIJ zijn geen uitzendbureau maar wij koppelen onze talenten aan organisaties en bedrijven. deze talenten gaan extern voor een bedrijf/meerdere bedrijven aan de slag. Een voordeel hiervan is dat je als bedrijf niet iemand in dienst hoeft te nemen maar je projecten toch worden opgepakt. 

 

wij onderscheiden ons omdat wij juniors en seniors met elkaar laten samenwerken en leren van elkaar. bij youngresultants werk je niet voor iemand maar mét iemand. niemand staat boven iemand, we staan allemaal gelijk. 

DE EXPERTISE VAN ONZE SENIOR RESULTANTS SAMEN MET de VERFRISSENDE BLIK VAN ONZE YOUNG RESULTANTS WERKt PERFECT SAMen.   

WIJ KOMEN NIET ALLEEN MET IDEEËN MAAR KUNNEN HET OOK DAADWERKELIJK IMPLEMENTEREN IN UW BEDRIJF. OP DEZE MANIER kAN YOUNGRESULTANTS U HELPEN MET HET BEHALEN VAN HET GEWENSTE RESULTAAT VOOR UW ONDERNEMING/BEDRIJF. 

 

 

ONZE services

WIJ HELPEN BIJ HET IMPLEMENTEREN, OPTIMALISEREN EN AUTOMATISEREN VAN BEDRIJFSPROCESSEN.

DIT DOEN WIJ OP HET GEBIED VAN: 

  • SOCIAL MEDIA

  • MARKETING

  • ADMINSTRATIE

  • LOGISTIEK

  • INKOOP

  • OPLEDINGEN

  • EN MEER

 

 

×

Beste bezoeker,

Stel ons een vraag via onze WhatsApp chat of stuur een e-mail naar info@youngresultants.nl!

× Kunnen wij je helpen?